';

227zł brutto/os.

Menu weselne na 2019 rok


Aperitif – wino musujące

Zupy serwowane w wazach:

Rosół szlachecki z domowym makaronem

Krem z białych warzyw ze szczypiorkiem 

Dania główne serwowane na półmiskach:

Pieczona pierś indyczki w migdałach w sosie orzechowym

Nadziewane udko z kurczaka w sosie śmietanowym-winnym

Pieczone polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Dodatki do dań: ziemniaki gotowane, opiekane kopytka, ziołowy ryż jaśminowy,

buraczki zasmażane, sałata ze świeżych warzyw z sosem balsamicznym, warzywa blanszowane

Desery w bufecie:

Paterki z naszymi wypiekami: brownie, szarlotka, delikatny biszkopt z owocami

Owoce do udekorowania słodkiego stołu 

Napoje:

gorące : kawa i herbata w bufecie

zimne: woda mineralna ze świeżą miętą i cytryną bez ograniczeń serwowana w dzbankach

Przystawki zimne serwowane w dwóch turach na półmiskach

PIERWSZA TURA:

Pieczona karkówka w piwie nadziewana śliwką

Roladka z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami i serem owinięta boczkiem

Sałatka z kurczakiem i kaszą kuskus w miodowo-musztardowym vinegrecie

Śledzik na ostro w suszonych pomidorach i kaparach

Terrina z łososia nadziewana szpinakiem

PÂTÉ z gęsich wątróbek z żurawiną

Pieczywo rozmaite, masło, dressing

DRUGA TURA:

Polędwiczka wieprzowa marynowana w ostrej zalewie octowej

Sałatka owocowa z serem pleśniowym

Schab pieczony w ziołach z dipem chrzanowym

Wytrawna tartaletka z ciasta kruchego z warzywami i szynką parmeńską

Śledzik marynowany z żurawiną i brzoskwinią

Hummus z cieciorki z ziołową grzanką

CIEPŁA KOLACJA
podawana z drugą turą przystawek:

Pierogomania czyli wybór naszych najlepszych pierogów serwowanych z czerwonym barszczem

Po północy: Zupa węgierska z wołowiną

248zł brutto/os.

Menu weselne na 2019 rok

Aperitif – wino musujące

Zupy serwowane w wazach:

Rosół szlachecki z domowym makaronem

Krem z pieczonych pomidorów i  bazyliowym pesto

Dania główne serwowane na półmiskach:

Pierś z gęsi pieczona ze śliwkami i gruszkami w miodzie

Zraziki cielęce w sosie dijon

Filet z pstrąga tęczowego pieczony z warzywami w pomidorowym pesto

Dodatki do dań: ziemniaki, kopytka, kasza gryczana, modra kapusta z pieczonymi jabłkami, buraczki zasmażane, sałata ze świeżych warzyw z sosem balsamicznym

Napoje zimne serwowane w dzbankach :
woda ze świeżą miętą i cytryną bez ograniczeń

Desery w bufecie:
Paterki z naszymi wypiekami: tarta z pieczonych jabłek z cynamonem, sernik,
 ciasto z kremem czekoladowo wiśniowym

Owoce do udekorowania słodkiego stołu 

Napoje:

gorące : kawa i herbata w bufecie

zimne: woda mineralna ze świeżą miętą i cytryną bez ograniczeń

Przystawki zimne serwowane w dwóch turach

PIERWSZA TURA:

Pieczona karkówka w piwie nadziewana śliwką

Roladka z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami i serem owinięta boczkiem

Sałatka z kurczakiem i kaszą kuskus w miodowo-musztardowym vinegrecie

Śledzik na ostro w suszonych pomidorach i kaparach

Terrina z łososia nadziewana szpinakiem

PÂTÉ z gęsich wątróbek z żurawiną

Pieczywo rozmaite, masło, dressing

DRUGA TURA:

Polędwiczka  wieprzowa marynowana w ostrej zalewie octowej

Sałatka owocowa z serem pleśniowym

Schab pieczony w ziołach z dipem chrzanowym

Wytrawna tartaletka z ciasta kruchego z warzywami i szynką parmeńską

Śledzik marynowany z żurawią i brzoskwinią

Hummus z cieciorki z ziołową grzanką

CIEPŁA KOLACJA
podawana z drugą turą przystawek:

Pierogomania czyli wybór naszych najlepszych pierogów serwowanych z czerwonym barszczem

Po północy: Wykwintna zupa węgierska na górnej zrazowej

270zł brutto/os.

Menu weselne na 2019 rok


Aperitif – wino musujące

Zupy serwowane w wazach:

Rosół szlachecki z domowym makaronem

Krem z pieczonych pomidorów i bazyliowym pesto

Dania główne serwowane na półmiskach:

Pierś z gęsi pieczona ze śliwkami i gruszkami w miodzie

Zraziki cielęce w sosie dijon

Filet z pstrąga tęczowego pieczony z warzywami w pomidorowym pesto

Dodatki do dań: ziemniaki, kopytka, kasza gryczana, modra kapusta z pieczonymi jabłkami, buraczki zasmażane, sałata ze świeżych warzyw z sosem balsamicznym

Desery w bufecie:
Paterki z naszymi wypiekami: tarta z pieczonych jabłek z cynamonem, sernik,
ciasto z kremem czekoladowo wiśniowym,
Owoce do udekorowania słodkiego stołu

Napoje:

gorące : kawa i herbata w bufecie

zimne: woda mineralna ze świeżą miętą i cytryną bez ograniczeń

Przystawki zimne serwowane w dwóch turach

PIERWSZA TURA:

Kaczka faszerowana z żurawiną

Roladka z kurczaka ze szpinakiem

Sałata cesarska z grillowanym kurczakiem

Śledzik na ostro w suszonych pomidorach i kaparach

Hummus z cieciorki z ziołową grzanką

Carpaccio z polędwicy wołowej

Pieczywo rozmaite, masło, dressing

DRUGA TURA:

Polędwiczka nadziewana grzybami

Klopsiki ze szczupaka w octowej zalewie

Jabłkowa sałatka z owocami granatu i złotym serem pleśniowym

drobiowa nadziewana suszoną śliwką owinięta boczkiem

Warzywne pierożki z ciasta francuskiego

Pasztet z gęsi z karmelizowaną gruszką i żurawiną

Marynowany śledź korzenny

CIEPŁA KOLACJA
podawana z drugą turą przystawek:

Pierogomania czyli wybór naszych najlepszych pierogów serwowanych z czerwonym barszczem

Po północy: Bogracz

290zł brutto/os.

Menu weselne na 2019 rok

Aperitif – wino musujące

Zupy serwowane w wazach:

Rosół szlachecki z pierożkami z kaczki

Krem z pieczonych warzyw i pomidorów z parmezanem 

Dania główne serwowane na półmiskach:

Pierś z gęsi pieczona ze śliwkami i gruszkami w miodzie

Zrazy wołowe w sosie grzybowym

Sandacz pieczony z warzywami w pomidorach

Dodatki do dań: ziemniaki, kopytka, risotto z jarzynami, modra kapusta z pieczonymi jabłkami,

buraczki zasmażane, sałata ze świeżych warzyw z sosem balsamicznym

Desery w bufecie:
Paterki z naszymi wypiekami: tarta owocowa, sernik, ciasto czekoladowe,
owoce sezonowe

Napoje:

gorące : kawa i herbata w bufecie
zimne: woda mineralna ze świeżą miętą i cytryną bez ograniczeń

Przystawki zimne serwowane w dwóch turach

PIERWSZA TURA:

Carpaccio z polędwicy wołowej

Kaczka faszerowana

Pierś z indyczki z morelami

Sałatka cesarska w kurczakiem i grzankami

Marynowany śledź w zalewie cytrynowej

Pasta z ciecierzycy z marynowanymi warzywami

Pieczywo rozmaite, masło, sosy, dipy

DRUGA TURA:

Polędwiczki w zielonym pieprzu nadziewane mozzarellą

Pasztet z gęsi z karmelizowaną gruszką i żurawiną

Śledzik na ostro w suszonych pomidorach i kaparach

Terrina z łososia

Sałatka z kurczaka i owoców w jabłkowym winegret

Wytrawna tartaletka z ryb wędzonych

CIEPŁA KOLACJA
podawana z drugą turą przystawek

Pierogomania czyli wybór naszych najlepszych pierogów serwowanych z czerwonym barszczem

Po północy: Beef strogonow

OFERUJEMY

Oferujemy

  • Sala Sopocka 500 m (do 170 osób)
  • 13 pokoi w Hotelu (48 miejsc dedykowanych Sali Sopockiej)
  • 5 pokoi w Pensjonacie (20 miejsc dedykowanych Sali Sopockiej)
  • Rabat na usługi noclegowe
  • Apartament dla Mlodej Pary gratis
  • Możliwość personalizacji menu
  • Bezpłatny parking
  • Zajęcia z animatorem dla dzieci (płatne)

Kontakt:

przywidz@zielonabrama.com.pl

tel /58/ 300 13 36
tel. 510 213 209

Dla Państwa komfortu i dyspozycyjności kompetentnej obsługi z hotelu, prosimy o wcześniejsze umawianie spotkań organizacyjnych.

Zapraszamy w pn-pt w godz. 9.00-17.00