Zapraszamy na nowe menu od 03.06.2017 r.
Rezerwacja pod numerem tel. /58/300-13-36

Przystawki:
1.Cukinia pieczona i faszerowana na buloński sposób  24 PLN
2.Pierożki cielęce w borowikach   25 PLN
3.Wątróbki gęsie prosto z rusztu z jabłkiem i konfiturą z czerwonej cebuli   29 PLN
4.Carpaccio z młodych i pieczonych buraczków z ciecierzycą z orzeszkami pinii   16 PLN

Sałaty:
1.Sałata z liśćmi młodego szpinaku z płatkami polędwicy wołowej z Grana Padano suszonym i marynowanym pomidorem z winegretem balsamicznym   21 PLN
2.Sałata cesarska z rumianym kurczakiem   20 PLN
3.Mała sałata domowa   12 PLN

Zupy:
1.Zupa z młodej kalarepy z zielonym groszkiem  14 PLN
2.Chłodnik z botwinki z przepiórczym jajkiem   16 PLN
3.Rosół potrójny z naszym makaronem   14 PLN
4.Zupa szczawiowa z bitymi ziemniakami okraszanymi wędzonym boczkiem   16 PLN
5.Zupa koprowa z okonia morskiego z warzywami   16 PLN

Dania główne:
1.Perła i bursztynowy laur potrawa nagrodzona – Pierś z gęsi w sosie żurawinowym z modrą kapustą w pieczonym rubinie i opiekanymi ziemniakami   42 PLN
2.Polędwiczki wieprzowe konfitowane w sosie prawdziwym z puree i marynatami   36 PLN
3.Pierś z indyczki z orzechami , cukrowym groszkiem z patelni i brokułowym risotto  35 PLN
4.Filet z turbota na szpinaku w sosie z zielonego pieprzu z puree z białych warzyw   29 PLN
5.Dorada pieczona w całości z sałatką z pomidorów   42 PLN
6.Krewetki tygrysie 8/12 smażone w ilości 5 sztuk z bruschettą pomidorową  34 PLN
7.Tagliatelle z zielonymi szparagami ze szpinakiem i cukinią w sosie śmietanowym  19 PLN